Autóklíma

Átvizsgálás, diag

Az Autowell Kft. klímaszerelő műhelyében képes a járművek légkondícionáló rendszerének teljes körű diagnosztizálására.

Utastér fertötlenítés

Védekezzen Ózonnal a bacik és gombák ellen a légkondícionáló rendszerben! Magas hatékonyságú, vegyszermentes fertőtlenítés.

Javítás, töltés

Nem fújja a hideget? Fáradjon be autóklímaszerelő műhelyünkbe,ahol gondos kollégáink minden hibát elhárítanak.

Jármükezelés

Bérautó

Válasszon járműveink közül, vagy foglalja le a bérlés időpontját a MyCar rendszerben! Akár tartósbérlet is!

Flottakezelés

Cégünk vállalja kis, és közepes, céges, vagy magán járműflották műszaki, és adminisztratív kezelését is.

Csereautó

A javítás idejére béreljen kedvezményes áron csereautót! Ajánlatainkról érdeklődjenek! Kényelmesen. Autowell Kft.

Autóvillamosság

Generátor

Töltés hiba? Generátor javítás, felújítás? Jó helyen jár! Autóvillamossági műhelyünkben, készen állunk generátorok tesztelésére, és teljes körű javítására.

Önindító

Vacakol az önindító? Az Autowell autóvillamossági szerelő csapata vállalja indítási hibák mindennemű javítását, indítómotorok javítását felújítását.

Akkumulátor

Indítási, illetve egyéb computeres és elektronikus hibát is okozhat egy kiöregedett rossz akku! Akkumulátorok diagnosztikája, bevizsgálása, szükség esetén cseréje.

Világítás

Nem segít az izzócsere? Vagy csupán az izzócserével sem vacakolna, esetleg bonyolult művelet? Fáradjon el hozzánk, és dőljön hátra amíg autója elkészül!

Kábelköteg

Autóvillamossági szerelő műhelyünkben, felkészült szakemberink az autó elektromos hálózatának teljes diagnosztizálására, javítására készen állnak.

Központi zár

Az Autowell autóvillamossági szerelő műhely képes minden centrálzár, zárszerkezet és autókulcs javítás, készítés, programozás, elvégzésére, bezárt járművek nyitására.

Fék Futómü, Meghajtó tengelyek

Tárcsa és betét csere

16.kerületi autószerelő műhelyünkbe várjuk a féktárcsa, vagy betét cserére érkező járműveket! Vizsgáltassa át fékrendszerét szervizünkben, menjen biztosra.

Féknyereg Felújítás

Ha a fékmunkahenger megszorul, berohad, melegedést vagy fékerő veszteséget okozhat. Ilyenkor a féknyereg felújítása szükséges. Minden, a fékkel kapcsolatos javítás. Autowell.

Kézifék javítás, beállítás

Az Autowell Kft. autójavító műhelye vállalja a járművek elektromos parkolófék és kézifék rendszerének hibafeltárását, beállítását, javítását, programozását.

Lengéscsillapító rugó kerékcsapágy

Autószerelő műhelyünkben készek vagyunk az autó felfüggesztésének javítására. Lengéscsillapító csere, légrugó javítás, toronycsapágy és toronyszilent csere.

Szilent, gömbcsukló féltengely

Az Autowell autószerviz 16. kerületi autószerelő műhelyében, minden futóműjavítás elvégzésére készen áll. Futómű kopogás megszüntetése, futóműállítás.

Szervokormány javítás

Kormányművek bevizsgálása, hibamegállapítás, szakműhelyben felújítása. Elektromos és elektrohidraulikus szervokormány diagnosztika,hibamegállapítás, javítás, csere.

Autowell Szervizközpont Budapest XVI. +36-30/565 0678

Autóelektronika

ABS

Az Autowell jól képzett autóvillamossági szakemberei készen állnak az ABS rendszer teljes körű javítására.

Airbag

Az autó légzsák, SRS rendszerének teljes körű jávítására, hibakeresésére képesek vagyunk. Baleset utáni légzsák helyreállítás.

Immobiliser

Immo hiba? A gyári indításgátló berendezések teljes körű javítására, diagnosztizálására, tanítására képesek vagyunk.

Autómüszer, kijelzök

Keressen minket bizalommal, ha az óracsoportja vagy kijelzője meghibásodott, esetleg pixelhibás!

Autórádió

Nincs meg a kód? Nem olvassa a lemezt? Lefagy? Nem szól? Bármi baja legyen, szakértő kollégáink találnak megoldást!

Egyéb vezérlöegységek

Vállaljuk az autók bármely számítógépes, és elektromos rendszerének diagnosztizálását, hibafeltárását, javítását.

Kényelem és Biztonság

Vonóhorog beépítés

XVI. kerületi autószerelő műhelyünkben vállaljuk vonóhorgok szakszerű felszerelését, elektromos bekötését, forgalmiba beiratással is akár!

Ülésfütés

Autóvillamossági szerelő kollégáink készen állnak a gyárilag beépített ülésfűtések hibafeltárására, javítására, utólagos fűtés beépítésére.

Állófütés

Webasto és Eberspacher állófűtés javítás, gyári diesel Webasto kiegészítőfűtés, vizes és levegős állófűtések diagnosztikája, javítása, beépítése alkatrész beszerzéssel.

Autóriasztó, indításgátló

Meglévő autóriasztó javítás, új autóriasztó beépítés kedvező áron, utólagos titkos indításgátló beépítése a XVI. kerületben az Autowell autószervizben.

GPS nyomkövetö

Gps nyomkövető, GSM pager telepítés, beállítás, felprogramozás. Távoli telefonos vezérlés GSM pager által, távoli leállítás. Gps nyomkövető a maximális kontrollért!

Egyéb

Egyedi igényeket is kielégítünk, raktérvilégítástól, a csörlőkig. Ha bármilyen kényelmi vagy biztonsági megoldást szeretne megvalósítani, az Autowell az ideális partner.

Ügyintézés

Helyszíni kárfelvétel

Önnek nincs más tennivalója, mint leadni szervizünkben a sérült járművet, amelynek kárfelvétele, nálunk történik meg.

Biztosítási ügyintézés

Az Autowell Kft. tapasztalt csapata vállalja, baleset után a biztosító felé minden szükséges tennivaló elvégzését , és a kárügyintézést.

Müszaki vizsgáztatás

Az Autowell szerelőműhely vállalja személy, és kishaszonjárművek műszaki vizsgáztatását előzetes állapotfelméréssel.

Honosítás, Névre írás

Cégünk soron kívül kerül fogadásra a hivatalokban. Hozza el járművét, és vigye névre írva akár 1 nap alatt!

Helyszíni eredetvizsga

Eredetvizsga Budapesten? Akkor Autowell Kft! Egyeztessen időpontot hozzánk, és telepünkön elvégezzük az eredetiség vizsgálatot.

Jármüipari szaktanácsadás

Ha bizonytalan az autókat érintő bármilyen műszaki, vagy gazdasági kérdést illetően, szakmai tanácsadásunkra bizalommal számíthat!

Motor és Váltó, Hajtáslánc

Motor és váltóolaj csere

Autószerelő csapatunk vállalja váltó és automataváltó olajok cseréjét, motorolajcsere, fékfolyadék és szervo olajcsere.

Vezérmüszíj és lánc csere

Az Autowell autószerviz vállalja szinte minden típuson a vezérműszíj cserét, vagy a vezérműlánc cseréjét, a vízpumpa cseréjét.

Diagnosztika, hibafeltárás

Jól képzett csapatunk nem riad vissza a szakmai kihívásoktól. Vállaljuk bármilyen meghibásodás hibafeltárását, javítását.

Födarabok cseréje, felújítása

Budapest egyik legjobb autószerelő csapata az Autowell, vállalja motorok, váltók szét és össze szerelését javítását, illetve a járműből ki és beszerelését. Motor és váltójavítás.

Kuplung, kettöstömegü lendkerék csere

Az Autowell Kft. vállalja az erőátviteli rendszer vizsgálatát, és javítását. Így a kopóalkatrésznek számító kuplung és kettőstömegű lendkerék, a kinyomó csapágy cseréjét.

Hengerfej szerelés, és javítás

Nem minden budapesti autószerviz foglalkozik olyan precízen a hengerfej javítással mint mi. Ha hengerfej problémája van, válassza bizalommal autójavítónkat!

Karosszéria

Karosszéria lakatolás

Karosszéria lakatos műhelyünkben vállaljuk sérült járművek karosszériájának lakatolását, karosszériaelemek cseréjét, és minden ezzel járó külső és belső munka elvégzését, valamint biztosítási ügyintézést.

Müanyag elemek javítása

Lökhárító javítás, műanyag hegesztés, az Autowell karosszéria javítóban. Gyakorlott kollégáink készen állnak minden sérült műanyag elem javítására, letört fényszóró fülek pótlására.

Autóüveg csere

Karosszéria lakatos műhelyünkben készen állunk a gépjárművek üvegeinek cseréjére, beállítására, Casco ügyintézéssel is. Szélvédő csere, Szélvédő ragasztás, betört üvegek pótlása.

Autófényezés

Az Autowell Kft. fényezői hőkamrában, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve végzik munkájukat. Fényezés javítás, lakatolás utáni fényezés, autófényezés.

Üveg, és karosszéria fóliázás

Reklám, és autófólia az Autowell szervizben a 16. Kerületben! Cégünk vállalja járművek fóliázását. Egyedi igényeket is teljesítünk!

Horpadás javítás

Jégkár? Horpadás? Egész autóelemet kellene miatta fényezni? Próbálja ki, az Autowell horpadásjavítás szolgáltatását, akár Casco ügyintézéssel is! Nyom nélküli, gyári fény!